[]

Qendra Ndihmuese

 

Nëse kërkoni asistencë në lidhje me edukimin e fëmijës tuaj, ju lutemi mos ngurroni të na shkruani në gjuhën tuaj amtare. Nëse kërkoni takim me personelin e shkollës, ose të Drejtorisë, ju lutemi paraqitni informacionin e mëposhtëm. Ne do ta përcjellim kërkesën tuaj tek palët e kërkuara dhe do t’ju dërgojmë një konfirmim.

Nëse keni pyetje, ose shqetësime të cilat nuk lidhet me edukimin e fëmijës tuaj, ju lutemi klikoni këtu:

Në rast se ju jeni banor i ri në qytet dhe doni të dini shkollën ku do të shkojë fëmija juaj, ju lutemi klikoni këtu (Vendndodhja e Shkollave); futni në kuti adresën e shtëpisë, pastaj klikoni ikonën “Gjej”.

Në rast se statusi i shkollës tuaj ka ndryshuar si rrjedhojë e Master Planit të Mjediseve dhe ju nuk e dini se në cilën shkollë do të shkojë fëmija juaj në Shtatorin e këtij viti, na dërgoni më poshtë shqetësimin tuaj të detajuar dhe ne do t’ju kthejmë përgjigje sa më shpejt që të kemi mundës.

Subjekti Help Center (Albanian)
Emri i Prindit *
Numri i telefonit gjatë ditës *
Adresa e E-mail *
Emri i Fëmijës *
Klasa e fëmijës *
Fëmija im është aktualisht në shkollat e Drejtorisë Po     Jo    
Nëse po, jepni numrin e ID të Nxënësit (K-8)
Shkolla që ndjek fëmija
Adresa e Shkollës
Emri i mësuesit të fëmijës (jo e detyrueshme)

Dëshiroj të kem një takim me : Mësuesin     Këshilltarin     Drejtorin     Të tjerë (ju lutemi jepni emrin ose pozicioni)    


Datën
Ora
Kam nevojë për përkthyes gjatë takimit Po     Jo    

Dua të raportoj një incident ( Ju lutemi jepni disa hollësi të incidentit)

Dua të shpreh një shqetësim Arritjet mësimore të fëmijës tim
Sigurinë e fëmijës tim në shkollë
Si të regjistroj fëmijën tim në shkollat e Drejtorisë Arsimore të Filadelfias
Si ti adresoj nevojat për Edukim Special të fëmijës tim
Si të regjistroj fëmijën në programet parashkollore të drejtorisë
Të tjera

ju lutemi specifikojini

Në fund, nëse ju preferoni, mundeni që gjithmonë të lini një mesazh në shqip, në linjën e hapur 215-400-8480. Personeli ynë që flet gjuhën shqipe, do t’ju kontaktojë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Pas plotësimit të informacionit, ju lutemi klikoni "save"
Verify Your Humanity

captcha