[]

Klasa Anglisht

 

Ne e kuptojmë se sa i rëndësishëm është roli i gjuhës Angleze në jetën tuaj këtu në Amerikë, si në jetën e përditëshme, ashtu edhe në edukimin e fëmijës tuaj.  Eshtë kënaqësi t’ju bëjmë me dije se ka shumë klasa të gjuhës Angleze në qytetin e Filadelfias, që ofrohen nga institucione të ndryshme, për të ndihmuar imigrantët si ju që të filloni jetën e re këtu, shumë prej të cilave janë falas dhe të tjerat me një çmim minimal. Ne jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë që të gjeni këto klasa të gjuhës Angleze të cilat plotësojnë nevojat, buxhetin dhe orarin tuaj. 

Për këtë plotësonin pytësorin e shkurtër më poshtë dhe klikoni “save”, dhe ne do t’ju dërgojmë një listë me klasat e gjuhës Angleze pranë vendbanimit tuaj që t’i keni për konsideratë.

Adresa e Emailit/Your e-mail *
Emri i Plotë *
E-mail *
Numri i telefonit të kontaktit
Kodi Postar (Zip Code) i banesës *
Emri i Fëmijës/Child's Name
Klasa e fëmijës/Grade
Shkolla që ndjek fëmija/Child's School *
Dëshironi të ndiqni klasat në oraret gjatë ditës, apo në mbrëmje Të dyja/Both times     Gjatë ditës/Day time     Në mbrëmje/Evening    
Ju dëshironi të ndiqni klasat ditën e E Hënë/ Monday
E Martë/ Tuesday
E Mërkurë/ Wednesday
E Enjte/ Thursday
E Premte/ Friday
E Shtunë/ Saturday
E Diel/ Sunday
Cilëndo ditë të javës/ Any day of the week
*
Ju dëshironi të ndiqni Klasa për Fillestarë/ Beginner     Klasa të nivelit mesatar/ Intermediate     Klasa të Avancuara/ Advanced    
Falas ose paguar të dy/Both     Falas/Free     paguar/Pay    
Si e mësuat vendin e klasave tona të Anglishtes? (How I heard about it) E dëgjova diku/ By word of mouth
Nga personeli i shkollës së fëmijës/ From my child’s school staff
Tjetër: Ju lutemi shpjegojeni/ Other
*


Ju lutemi klikoni “save” pas plotësimit