[]

Një Udhëzues i Përshtatshëm për Informacionet Online

 

 
   
 

Udhëzues xhepi për Informacionin Online është menduar  të ofrojë referenca të shpejta online për shumicën e informacioneve më të kërkuara, të tilla si politikat dhe rregulloret e Drejtorisë Arsimore, takimet prind-mësues, ndryshimet në orarin e shkollave dhe klasat e Anglishtes për të rriturit. Të gjitha linket janë përmbledhur në këtë kartë dixhitale. Kur ju e hapni atë, klikoni adresën e ueb_it, për uebsajtin që kërkoni. Ne ju nxitim, që për përdorim të mëtejshëm në të ardhmen, të shkarkoni dhe ruani këtë dokument në kompjuterin tuaj.

Ju Lutemi Vini re: Ky Udhëzues përfshin vetëm disa prej shërbimeve që ne ofrojmë. Për një pamje të plotë të produkteve dhe shërbimeve, ju lutemi vizitoni uebsajtin: www.philasd.org/language/albanian

Ju lutemi klikoni në figurën më poshtë
  

  
                 
  
   
Udhëzues xhepi për Informacionin Online  gjithashtu është në të dyja anët, në përmasat e xhepit, të cilin mund t’a gjeni duke klikuar këtu.